1 jaar lang WoodWick Large - Surprise + WoodWick Giftset (t.w.v. €27,95) - NC Kado

1 jaar lang WoodWick Large - Surprise + WoodWick Giftset (t.w.v. €27,95)

1 jaar lang WoodWick Large - Surprise + WoodWick Giftset (t.w.v. €27,95)
395.00
InStock
Voorraad: onbeperkt

Laat je verassen met maar liefst 1560 branduren waardoor je een jaar lang iedere maand een nieuwe geursensatie beleeft met de best verkocht geuren! 

Hou jij er ook zo van? ‘s avonds de WoodWick kaars aansteken bij het lezen van een goed boek, een spannende film of een lekker wijntje? Het knisperende geluid en de heerlijke geuren van deze speciale kaars waarbij je af en toe je ogen dicht doet om te verdwalen in je eigen paradijs.

Op dit soort momenten zouden we ons wat vaker moeten trakteren en daarom hebben we iets speciaals voor jullie bedacht, het WoodWick abonnement.

 

Hoe fijn is het als jij straks nooit meer de winkel in hoeft om een nieuwe kaars te halen en elk kwartaal een 3-tal Large WoodWick geurkaarsen gewoon thuis bezorgt krijgt? Dat betekent dus, dat je iedere maand een nieuwe kaars kan aansteken. En aangezien de Large Candles 130 branduren hebben, hoef je je nergens zorgen over te maken. Puur genieten is hier key!

Wij stellen een speciale selectie met best verkochte geuren voor u samen om zo een geurbeleving te geven die aansluit op het seizoen,en je te laten verassen door de diversiteit in geuren.


Iedere maand een nieuwe geursensatie, met als cadeau een WoodWick Giftset t.w.v. €27,95.
Verzending van de kaarsen gaat per kwartaal. Je zult per kwartaal 3 WoodWick Large kaarsen ontvangen gedurende 1 jaar lang. 

Totaal aantal branduren: 1560 uur
Aantal branduren per kaars: 130 uur

Terug naar overzicht